back

Урочисте зібрання до Дня рятівника

17 вересня 2019

 

    Сьогодні відбулося урочисте зібрання, присвячене відзначенню Дня рятівника – професійного свята пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань та служб, які несуть відповідальність за вирішення загальнодержавного значення, забезпечення надійного захисту національного багатства, захисту людей від вогню та стихій. Цей день сильних та відважних людей, які приходять на допомогу під час стихійних лих, техногенних катастроф, дорожніх аварій та інших надзвичайних ситуацій.

     Привітати працівників  Другого державного пожежно-рятувального загону Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій прийшли голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, міський голова Ратан Ахмедов

      Розпочинаючи урочисте зібрання з вітальним словом до колег  звернувся начальник загону Олександр Мотчаний,  який  висловив подяку усім працівникам загону.  Він відзначив роль рятувальників, їхній вклад в забезпечення безпеки громадян та проінформував про діяльність свого загону.

      У зверненнях представників влади звучали слова подяки рятувальникам за самовіддану працю, мужність, постійну готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Членам трудового колективу пожежно-рятувального загону бажали здоров’я, благополуччя, якомога менше важких викликів та наснаги в їхній нелегкій справі.

       На захід також були запрошені ветерани праці, які багато років своєї трудової діяльності віддали саме цій службі .

       Рятувальників, які професійно виконували завдання, проявили  відвагу у виконанні службових обов’язків, нагородили Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської рад.

 

 Почесною грамотою Корюківської райдержадміністрації нагороджений:

– Долбін Олександр Миколайович – командир відділення  18-го державного пожежно – рятувального поста Управління ДСНС України у Чернігівській області з охорони об’єктів (м.Корюківка)

 

Почесною грамотою Корюківської районної ради нагороджений:

– Самойлов Микола Сергійович – старший лейтенант служби цивільного захисту, начальника караулу 9 ДПРЧ (м.Корюківка) 2 ДПРЗ  Управління ДСНС України у Чернігівській області.

 

Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджені:

– Заводенко Катерина Борисівна – рядовий служби цивільного захисту, диспетчер 9 ДПРЧ (м.Корюківка) 2 ДПРЗ Управління ДСНС України у Чернігівській області;

– Подя Андрій Миколайович – старшина служби цивільного захисту, водій 9 ДПРЧ (м.Корюківка) 2 ДПРЗ Управління ДСНС України у Чернігівській області.




 

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва