back

Щодо ринку нерухомості та землі

29 серпня 2019

      На виконання пункту 53 Плану заходів на 2017 - 2019 роки з реалізації Стратегії розвитку системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму тафінансуванню розповсюдження зброї масового знищення на період до 2020 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від ЗС серпня 2017 року № 601-р., Державною службою фінансового моніторинг) України проведено секторальну оцінку ризиків використання ринку нерухомості для легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинний шляхом і фінансування тероризму.

     У підсумку, отримані Держфінмоніторингом результати якісно- скорингової оцінки ризиків сектору, свідчать про високий рівень ризику ринку) нерухомого майна в контексті його загроз, вразливостей та ймовірний наслідків бути використаним злочинцями в цілях відмивання коштів.

     Для ознайомлення з основними тенденціями в цій сфері пропонуємо суб’єктам, які надають посередницькі послуги у сфері купівлі-продаж) нерухомого майна, ріелтерам, агентствам нерухомості, будівельних організаціям та іншим зацікавленим особам, прийняти участь у заходах з 27 по З0 серпня 2019 року в Академії фінансового моніторингу за адресою м. Київ вул. Білоруська, 24. Для реєстрації на захід необхідно заповнити електрони) форму (https://finmonitoring.in.ua/onlam-reyestraciya/).

    Телефони для довідок: (044) 594-16-24; (044)594-16-22

вапр
ууц
цуе
еку
паврва