back

В постраждалі від буревію села Корюківщини з районного матеріального фонду направлено будівельні матеріали

16 серпня 2019

Буревій, що пронісся над Корюківщиною увечері 13 серпня, повалив десятки дерев та  пошкодив конструкції будівель. Рятувальники ліквідовують наслідки негоди. Дерева прибрають, рух транспорту було відновлено.

Корюківською районною державною  адміністрацією  невідкладно виділено з районного матеріального резерву будівельні матеріали (140 листів шиферу, 10 кілограмів цвяхів та 347 метрів  гідропаробар’єру) для відновлення даху Білошиькослобідського будинку культури та даху  житлового будинку жительки с.Білошицька Слобода Поліни Лось, які пошкоджені буревієм.

Відділом освіти, культури і туризму Корюківської районної державної адміністрації виділено 100  листів шиферу, 20 кілограмів цвяхів та 347 метрів  гідропаробар’єру) для відновлення дахів Перелюської та Білошицькослобідської загальноосвітніх шкіл.

На території сіл Перелюб та Білошицька Слобода, де цього тижня пронісся буревій, тривають відновлювальні роботи.

Станом на сьогоднішній ранок, 16 серпня, допомога, що надійшла вже розподілена відповідно до заявок закладів соціальної сфери та приватного сектору сіл району.

Нагадаємо, що у наслідок буревію 13 серпня у районі було суттєво пошкоджено покрівлі житлових та об’єктів інфраструктури. Найбільше наслідки негоди відчули  жителі  сіл Перелюб, Білошицька Слобода, Камка та  селище Холми.

Аварійно-відновлювальні роботи у постраждалих внаслідок негоди селах продовжуються.

Не дивно, що села Перелюб, Білошицька Слобода та селище Холми в результаті пошкоджень дротів  залишилися без електропостачання. Бригади РЕМу до роботи приступили майже відразу, працювали і вночі, за цей час ліквідували більше десятка поривів, продовжували ремонтувати лінії електропостачання, тож працювали у посиленому режимі.

Стихія – явище страшне і непередбачуване, утім, головне, що не постраждали люди, з усім іншим можна впоратися.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва