back

День працівників ветеринарної медицини

08 серпня 2019

 

       08 серпня у відбулися урочисті збори з нагоди професійного свята – Дня працівників ветеринарної медицини.

Напередодні професійного свята фахівці районної ветлікарні приймали вітання, слова шани і подяки від керівництва району.
В урочистій обстановці працівників ветеринарної медицини привітали: голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, секретар міської ради Світлана Олійник, начальник районного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області  Андрій Аухімік, голова ВСК ім.Горького Віктор Ющенко та голова первинної профспілки Петро Байда.

      Звертаючись до присутніх, гості відзначили важливу роль ветеринарії, як галузі медицини, та усіх ветпрацівників в забезпеченні епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва, попередження епідемій та охорони навколишнього середовища. Цього дня фахівцям ветеринарної медицини бажали добробуту, міцного здоров’я, сімейного щастя і злагоди, успіхів у роботі та нових професійних досягнень.

     За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини кращі представники галузі були відзначені почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської ради, обласної та районної профспілкової організації працівників АПК.


 
вапр
ууц
цуе
еку
паврва