back

Відбулось засідання комісії щодо визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей за кошти обласного бюджету

06 серпня 2019

      05 серпня в районній державній адміністрації відбулась засідання комісії для прийняття рішення щодо визначення сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених  за кошти обласного бюджету.

      Голова комісії, перший заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко  проінформувала присутніх  про порядок надання та використання коштів обласного бюджету на виконання «Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Корюківського району на 2016-2020 роки». 

      Заступник голови комісії, головний спеціаліст відділу ЖКГ, будівництва, архітектури, містобудування та агропромислового розвитку Тетяна Олійник  повідомила, що на виконання Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості, нетель повинен бути закуплений у суб’єкта племінної справи у молочному скотарстві області або в суб’єктів господарювання області, які не мають такого статусу, за умови середнього надою на 1 корову, що була на початок року, протягом двох попередніх років від 6000 кг молока. 

     Для участі в конкурсі подана одна заява від сільської багатодітної сім’ї Полегенько Л.Д. яка проживає в с.Козилівка. В сім’ї виховується п’ятеро дітей віком до 18 років. Надано всі необхідні документи.

       Члени комісії вирішили включити до переліку сільських багатодітних сімей, які мають право на отримання нетелей, закуплених за кошти обласного бюджету  вищевказану  багатодітну  родину.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва