back

Оздоровча кампанія 2019 року

01 серпня 2019

 

         31 липня, на засіданні районної міжвідомчої комісії з організації оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді говорили про використання путівок до закладів оздоровлення області та за її межами, які надходять від МОЗ та УОЗ ОДА та про хід літньої оздоровчої кампанії.

         Засідання провів заступник голови райдержадміністрації, голова комісії Володимир Полубень.                                                                   Станом на кінець липня 2019 року забезпечено оздоровчими та відпочинковими послугами 247 дітей району, що становить 71,8% від загальної кількості (344). З них забезпечено відпочинковими послугами у 6-ти пришкільних таборах з денним перебуванням  186  дітей, що становить 54,1 % від загальної кількості дітей, що отримали послуги, забезпечено оздоровленням 61 дитина, що становить 17 % від загальної кількості дітей. Вартість харчування 1 дітодня становила у школах району 25 грн.

         З початку літньої оздоровчої кампанії  відповідно до путівок, наданих Департаментом   сім'ї, молоді спорту ОДА службою у справах дітей здійснювався підбір  та направлення дітей з числа пільгових категорій  до «ДПУ «Артек», ДП «УДЦ «Молода гвардія», в табори «Салют», Миколаївської області, «Наталія», Закарпатської області, «Сонячний берег», Одеської області та ДЗОтаВ «Дивосвіт», Чернігівської області.

         Діти, які перебувають на диспансерному обліку оздоровлювались в санаторних закладах області «Пролісок», «Зелений гай» та за її межами. За межами області було використано 27 путівок, 32 путівки лишаються не використаними до обласного санаторію «Пролісок», про це доповіла Любов Товстоног, заступник головного лікаря КНП «Корюківський ЦПМСД».

         Діти, які від’їжджали до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку  були забезпечені безкоштовним медичним обстеженням та   оформленням  необхідних медичних документів.

          Літня оздоровча кампанія триває, а отже продовжується підбір дітей пільгових категорій на наступні зміни.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва