back

Всеукраїнська спартакіада "Сила духу"

27 червня 2019

 

Всеукраїнська спартакіада «Сила духу» проводиться серед осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем громадян з обмеженими можливостями.

Незвично спекотними видалися цього року відбірні змагання VІІ Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Чернігівській області, що відбулись 20 червня на спортивній базі олімпійської підготовки з біатлону та лижного спорту у місті Чернігів. Як і погода, надзвичайно запеклими та багатими на несподіванки були спортивні баталії, що точилися тут із 6 видів спорту: армспорту, бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, шахів. Неможливо було залишатися байдужими, дивлячись на учасників та переможців змагань, які, незважаючи на певні вади здоров’я, силою духу боролися за перемогу. Команда потерпілих на виробництві, що перебувають на обліку у Менському відділенні, гідно виступила та здобула 4 золотих та 2 срібних медалі.

Переможці змагань:

Олександр Масіч (смт Сосниця) – 1 місце з гирьового спорту(кат. – вище 90 кг),

                                                           1 місце з дартсу (положення стоячи),

                                                           2 місце з дартсу (положення сидячи);

Сергій Колоток (с. Феськівка)  – 1 місце з гирьового спорту(кат.  – до 80 кг),

                                                        2 місце з армспорту;

Володимир Осипець (м. Мена) – 1 місце з настільного тенісу.

 

Можна багато говорити про доцільність цього заходу на фоні подій у країні… Але вони надають наснагу, віру в себе, віру в перемогу, а це так необхідно всім нам сьогодні!

 

Начальник Менського відділення

управління виконавчої дирекції

Фонду соціального страхування України в Чернігівській області                                   Коваленко Г.В.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва