back

Урочистості з нагоди Дня медичного працівника

14 червня 2019

 

     Щороку літня пора дарує всім медичним працівникам радісне та світле професійне свято  – День медичного працівника . Від щирого серця вітають та  славлять всіх тих, хто одягнув білий халат, хто поклав свою долю на вівтар  служіння  людям, збереження їх здоров’я та життя.

     Медиків поважають і цінують, як свідчення цієї поваги — урочисті заходи, які традиційно відбуваються у нашому місті напередодні свята. Цей рік не став виключенням. Святкова програма, адресована медикам, відбулася в  міському будинку культури у четвер, 13 червня.

     З нагоди професійного свята присутніх вітали:  народний депутат України Анатолій Євлахов,  голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, міський голова Ратан Ахмедов, Холминський селищний голова Олександр  Шевчик, радник Президента АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» Наталія Кононова. Гості заходу висловили вдячність усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров'я мешканцям нашого району. 

      Після теплих слів вдячності за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у наданні медичної допомоги населенню району та з нагоди професійного свята кращі працівники галузі були відзначені Подяками Верховної Ради України, Почесними грамотами райдержадміністрації, районної рад, міської ради, профспілки працівників медичних установ.

      Зі святом своїх колег привітали головні лікарі Корюківської  ЦРЛ Сергій  Пивовар та "Центру первинної медико - санітарної допомоги" Світлана Лещенко. Вони відзначили, що медичні працівники району навіть в нелегких умовах сьогодення постійно вдосконалюються, намагаються не знижувати  якості медичної допомоги. Також вони подякували за підтримку АТ «Слов’янські шпалери – КФТП» за підтримку, завдяки якій лікарня постійно оновлюється.

      Особливо тепло присутні в залі вітали ветеранів медичної служби, лунали вітання на адресу тих медичних працівників, які і в цей святковий день несуть свою невтомну службу.

        Артисти доклали всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято — гарні душевні пісні та яскраві танцювальні композиції, які вони представили на розсуд глядачів не залишили байдужими нікого.


 

 



 
вапр
ууц
цуе
еку
паврва