back

Про хід літньої оздоровчої кампанії 2019 року

13 червня 2019

 

      Сьогодні на засіданні районної міжвідомчої комісії з організації оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді говорили про хід літньої оздоровчої кампанії 2019 року та про підсумки організації відпочинку дітей в таборах з денним перебуванням

      Засідання провів заступник голови райдержадміністрації, голова комісії Володимир Полубень.

      Станом на 13.06.2019 року в 6-ти пришкільних таборів з денним перебуванням відпочиває 185 дітей. Вартість харчування 1 дітодня становила 25 грн. Робота пришкільних таборів закінчується 13 червня 2019 року.

       З 23 червня 2019 року 7 дітей оздоровляться в таборі «Салют», Миколаївської області та 2 дитини в МДЦ «Артек». 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування вже оздоровлено за путівками  департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації в ДЦ «Молода гвардія» та «Артек». 65 дітей оздоровлено за путівками, наданими МОЗ України та УОЗ.

       Загальна чисельність дітей шкільного віку  району (від 7 до 18 років) 344 дитини.

       Протягом відпочинкової зміни було організовано активне, цікаве дозвілля дітей. Проводилися безліч конкурсів, змагань, цікавих вікторин, спортивних свят, екскурсій, ігор на свіжому повітрі.

       На функціонування таборів відпочинку всього витрачено 95, 7 тис. грн. коштів районного бюджету.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва