back

Всеукраїнський "Олімпійський день"

13 червня 2019

 

      “Олімпійський день” щороку проходить майже в 200 країнах світу з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. В Україні з ініціативою проведення цього свята виступив Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України. У цей день мільйони людей в усьому світі беруть участь у масових змаганнях та пробігах з метою пропаганди олімпійського руху.

       Так, 12 червня, на базі пришкільного табору Перелюбської ЗОШ відбулися «Веселі олімпійські старти», присвячені Всеукраїнському Олімпійському дню.

       Захід розпочався з традиційної олімпійської розминки, а потім всі долучилися до символічного олімпійського забігу, після якого 6 команд пришкільних таборів взяли участь у спортивно-розважальних змаганнях. Перемогу у «Веселих олімпійських стартах» здобули: команда Олександрівської ЗОШ –І місце, команда Прибинської ЗОШ – ІІ місце та команда Охрамієвицької ЗОШ – ІІІ місце.

      Не зважаючи на спекотну погоду, діти залюбки брали участь у змаганнях. По закінченню заходу всі учасники отримали подарунки.

      Організаторами Всеукраїнського “Олімпійського дня” в районі є служба у справах дітей райдержадміністрації спільно з відділом освіти, культури і туризму райдержадміністрації.

   




вапр
ууц
цуе
еку
паврва