back

Дорогі діти! Шановні батьки!

31 травня 2019

 

        В Україні та в усьому світі у перший день червня відзначається День захисту дітей!

         Це радісне свято не тільки для маленьких корюківчан, але й для усіх дорослих, які живуть та працюють заради щасливого майбутнього своїх дітей.

         Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. І сьогодні одним із найголовніших завдань районної влади є створення належних умов для повноцінного розвитку та нормального життя дітей. Допомога дітям різних категорій, захист прав та інтересів маленьких жителів нашого району, розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. І ми хочемо, щоб із перших хвилин життя кожна дитина відчувала це.

        Дитинство – найщасливіший час для багатьох з нас, ми завжди з теплими почуттями згадуємо роки нашої молодості й дитинства, так давайте ж робити всі зусилля, щоб наші діти, діти нашого часу могли з посмішкою через кілька років згадувати ті роки, коли вони були маленькими, коли вони росли, і входили в доросле життя. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя.

        Бажаємо вам, дорогі діти, вашим батькам та рідним міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай усі мрії і задуми завжди збуваються! 

 

                                                                                                                                            Голови районної  державної адміністрації                       

                                                                                                                                             Олексій Мірошниченко

вапр
ууц
цуе
еку
паврва