back

Пролунав останній дзвоник!

24 травня 2019

24 травня 2019 року у закладах освіти району пролунав останній дзвоник .

Закінчився 2018-2019 навчальний рік і попереду – літні канікули.   Для багатьох школярів канікули розпочнуться відпочинком  у пришкільних таборах,  які  почнуть працювати з 27 травня 2019 року.

Свято останнього дзвоника у 2019 році стало пам’ятним для тридцяти випускників 11 класу Перелюбської, Савинківської та Олександрівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, адже для них пролунав шкільний дзвоник востаннє.

Святкові заходи відвідали представники  районної влади,  місцевого самоврядування, аграрної компанії "Урожай" та  Перелюбського споживчого товариства: голова районної ради Чернуха В.І. побував в Охрамієвицькій ЗОШ І-ІІ ст., голова райдержадміністрації Мірошниченко О.В. - Прибинській ЗОШ І-ІІ ступенів, перший заступник голови райдержадміністрації Ющенко А.А. – Перелюбській ЗОШ І-ІІІ ст.,  начальник відділу освіти, культури і туризму Сита Ю.М. та спеціаліст відділу Чорний С.В. – Савинківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Присутні   вітали шкільні колективи із успішним завершенням навчального року та  дякували вчителям за наполегливу працю з навчання та виховання дітей, школярам, на яких чекає пора канікул та відпочинку побажали міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів та невичерпної наснаги, одинадцятикласникам - успіхів в опануванні знань, виважено обрати професію на все життя, реалізації ідей та досягнення поставлених цілей. Батькам випускників - оптимізму і віри у щасливе майбутнє їх дітей.

Всі гості свята дарували подарунки як школярам, так і закладам освіти.

Останній дзвоник пролунав. Для більшості школярів настала довгоочікувана пора відпочинку та безтурботності, проте на випускників ще чекає зовнішнє незалежне оцінювання та кропітка робота над вступом до вищих навчальних закладів.

 
 
 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва