back

Шановні ветерани, жителі району!

08 травня 2019

        У ці травневі дні ми відзначаємо дві знакові дати. Вони дуже важливі й тісно пов'язані одна з одною. 8 травня оголошено Днем пам'яті та примирення, 9 травня ми відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

        Разом з радістю цього великого торжества, ми розділяємо і гіркий полин втрати, адже за роки війни Україна заплатила мільйонами життів своїх синів і дочок. Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів.

        Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.

        Ми у вічному боргу перед вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю.

     На жаль, і цього року День Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

        З нагоди Дня Перемоги бажаю вам миру та злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

           Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!

Зі святом! 
 

Олексій Мірошниченко

голова районної державної адміністрації

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва