back

Про стан національно – патріотичного виховання в об'єднаних територіальних громадах району та в районі говорили в райдержадміністрації

24 квітня 2019

Сьогодні на засіданні районної Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді говорили про стан національно – патріотичного виховання в об'єднаних територіальних громадах району та в районі. Засідання провів заступник голови райдержадміністрації, голова Координаційної ради Володимир Полубень.

На засіданні були присутні члени міжвідомчої комісії: представники відділу освіти, культури і туризму, служби у справах дітей райдержадміністрації, заступник Холминського селищного голови Олександр Корх, начальник Відділу освіти, культури, молоді та спорту Холминської селищної ради Ольга Защита, методист методичного кабінету Відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Алла Кириченко, голова Корюківської міської молодіжної ГО «Альтернатива» Володимир Онищук та голова Корюківської молодіжної міської ради Анна Станіславська.

«Необхідно об’єднати всі наші зусилля, знання, вміння для покращення координації та комунікації, узгодженості дій між органом виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, громадським сектором для покращення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», – зазначив заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень.                             За результатами засідання прийняті відповідні рішення.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва