back

Оздоровча кампанія 2019 року

23 квітня 2019

       

       Сьогодні на засіданні районної міжвідомчої комісії з організації оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді говорили про заходи санітарного контролю, протипожежної та техногенної  безпеки в пришкільних таборах. Засідання провів заступник голови райдержадміністрації, голова комісії Володимир Полубень.

       На засіданні були присутні члени міжвідомчої комісії: представники відділу освіти, культури і туризму, служби у справах дітей райдержадміністрації, головний інспектор Корюківського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області Максим Кобець, начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Корюківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області Світлана Ментій.

       Першочерговим завданням органів влади та відповідних служб під час проведення літньої відпочинково-оздоровчої кампанії є контроль за санітарно-епідеміологічним станом пришкільних відпочинкових таборів з денним перебуванням, охороною життя і здоров’я дітей, дотриманням правил протипожежної та техногенної безпеки, приділення особливої уваги профілактиці дитячого травматизму та нещасних випадків.  

       Під час засідання присутні мали можливість ознайомитися з районним планом заходів щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей Корюківського району.    

       За результатами засідання прийняті відповідні рішення, виконання яких дасть змогу забезпечити проведення оздоровчої кампанії 2019 року на належному рівні.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва