back

День охорони праці

23 квітня 2019

23 квітня 2019 року в райдержадміністрації, відбулась семінар-нарада з керівниками  та відповідальними особами за охорону праці на підприємствах району всіх форм власності,  присвячена всесвітньому дню безпеки та гігієни праці, що проводиться в Україні під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє  праці».  Провів засідання голова Корюківської райдержадміністрації О.В.Мірошниченко. 

В нараді взяли участь: Олійник Т.М.-  головний спеціаліст з питань агропромислового розвитку райдержадміністрації, Кіндер В.М. - заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Чернігівській області, Ленчевський О.Ф  - головний державний інспектор управління Держпраці у Чернігівській області,  Старовойт О.М. -  страховий експерт з охорони праці Менського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівської області Старовойт О.М.

Відкриваючи засідання голова райдержадміністрації  Олексій Володимирович Мірошниченко нагадав, що 28 квітня – День охорони праці. Охарактеризував  ситуацію в районі щодо виробничого травматизму на підприємствах у 2018 році. Наголосив про дотриманні охорони праці на підприємствах та відповідальність керівників.

Далі виступили: Т. Олійник та представники Упраління Держпраці у Чернігівській області, які висвітлили питання системи управління охорони праці, виконання вимог Закону України «Про охорону праці», безпечної експлуатації машин механізмів та устаткування, знання заходів пожежної безпеки, правила безпеки систем газопостачання та профілактика нещасних випадків на виробництві.  

Підсумував  засідання О.В.Мірошниченко. Він наголосив на безумовному виконанні вимог Закону України «Про охорону праці», забезпеченні проходження навчання керівниками,відповідальними особами з охорони праці, проведенні інструктажів з охорони праці та недопущенні травматизму на підприємствах району.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва