back

Загальні збори жителів селища Холми

22 березня 2019

       

        22 березня 2019 року голова райдержадміністрації О.Мірошниченко взяв участь у загальних зборах громадян селища Холми.

        В зборах взяли участь  Холминський селищний голова Олександр Шевчик, представник аграрної компанії «Урожай»  Олександр Левицький, помічник народного депутата Анатолія  Євлахова – Владислав Мозговий, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко та головний лісничий ДП«Холминське лісове господарство» - Олександр Проява.

         Відповідно до порядку денного керівник Холминської об’єднаної територіальної громади Олександр Шевчик прозвітував про соціально-економічний розвиток громади за 2018 року та окреслив плани та напрямки роботи на 2019 рік. Головний лісничий -  Олександр Проява  звітував про проведену роботу ДП«Холминське лісове господарство».

      Головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Світлана Лещенко розповіла про реформування вторинної медичної ланки в 2019 році, та впровадження електронних рецептів.

        Голова районної державної адміністрації проінформував про реформування галузей медицини, освіти  в 2019 році. У своєму виступі Олексій Мірошниченко довів до присутніх позитивні зміни та показники економічного розвитку району та відмітив, що лише стабільність втілення реформ у всіх сферах життя забезпечать добробут кожного.

         Після виступу присутніх, жителі мали можливість поставити запитання , та отримати вичерпні відповіді.

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва