back

Запрошення до участі у установчих зборах по формуванню Громадської ради при Корюківській РДА

20 березня 2019

     

       Відповідно до Типового положення про Громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 (далі — Типового положення), повідомляємо, що установчі збори по формуванню  Громадської ради при Корюківській райдержадміністрації будуть проведені 20.05.2019 року

До участі у зборах запрошуються інститути громадянського суспільства, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України (один ІГС делегує одного представника).

        У складі громадської ради не можуть бути:

• депутати місцевих рад;

• посадові особи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. 

       Для участі в установчих зборах по формуванню громадської ради при Корюківській райдержадміністрації подається:

1.Заява, підписана керівником інституту громадянського суспільства.

2.Рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради.

3.Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації.

4.Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.

5.Інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних.

6.Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останнього року (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, - за період діяльності).

7.Відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону. 

Документи від ІГС приймаються з 20.03.2019 по 20.04.2019 року (включно) щодня (крім вихідних та святкових днів) з 08:00 до 17:00 год. за адресою: вул. Шевченка, 60 - приміщення РДА (Загальний відділ,організаційної діяльності та контролю    апарату райдержадміністрації).

Відповідальна особа за прийом та зберігання документів від ІГС —           Мороз М.В. , спеціаліст загального відділу, організаційної роботи та контролю апарату райдержадміністрації.

E-mail: koradm [email protected]

Телефони для довідок:  2-11-77
 

Підставами для відмови представнику інституту громадського суспільства в участі в установчих зборах є:

• невідповідність документів, поданих інститутом громадського суспільства, вимогам Типового положення;

• неусунення інститутом громадянського суспільства невідповідності поданих документів вимогам, встановленим Типовим положенням, у строк, визначений Типовим положенням;

• невідповідність інституту громадянського суспільства або делегованого ним представника вимогам, встановленим пунктом 6 Типового положення;

• недостовірність інформації, що міститься в документах, поданих для участі в установчих зборах;

• відмова інституту громадянського суспільства від участі в установчих зборах шляхом надсилання ініціативній групі офіційного листа;

• перебування інституту громадянського суспільства, який делегував свого представника для участі в установчих зборах, у процесі припинення діяльності. 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва