back

Відбулась нарада по тимчасовому обмеженню руху автотранспорту

12 березня 2019

     12 березня,  під головуванням голови районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка відбулась нарада з керівниками підприємств, установ та організацій  району по збереженню та попередженню руйнувань автомобільних доріг під час весняного відтавання ґрунтів  та земляного полотна.

        Провідний інспектор Служби автомобільних доріг у Чернігівській області  Микола  Джим проінформував присутніх  про  тимчасове  встановлення обмеження руху на дорогах загального користування:

- на національних, регіональних, територіальних дорогах загального користування державного значення - вантажного транспорту понад 20 тон і навантаження на вісь понад 7тс.

- на обласних та районних дорогах загального користування місцевого  значення - вантажного транспорту понад 12 тон і навантаження на вісь понад 6тс (лист Служби автомобільних доріг у Чернігівській області від 01.03.2019 №07-06/519/05).

       В порівнянні з попереднім роком збільшено можливе навантаження на регіональних дорогах з 12 до 20 тон.

 З метою забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу, розпорядженням встановлено категорії автомобілів, на які не встановлено обмеженн.

      У разі нагальної потреби перевезення вантажів понад встановлені обмеження, потрібно звертатися за погодженням до обласної державної адміністрації.

     Підводячі підсумки наради голова райдержадміністрації звернув увагу  присутніх  максимально дотримуватись обмежувальних заходів, що  дозволить зберегти дороги району в проїзному стані  та попередить їх подальше руйнування.

             За результатами наради надані відповідні доручення.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва