back

В райдержадміністрації розглянули питання проведення весняного призову

12 березня 2019

         1 квітня 2019 року стартує  весняний призов громадян на строкову військову службу в Збройні Сили України.

         Тож, 11 березня  голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів співбесіду  з  головою призовної комісії, першим заступником голови райдержадміністрації Анжелою Ющенко, представниками    Корюківського   районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальником Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції Головного управління Національної поліції  України в Чернігівській області Андрієм Кукуюком, головним  спеціалістом  з питань мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та з питань цивільного захисту,оборонної роботи  відділу управлінням персоналом,  юридичної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації  Людмилою Примачок, щодо  організації та проведення у Корюківському районі призову громадян України на строкову військову службу у квітні – червні 2019 року.

         Олексій Мірошниченко наголосив на тому, що потрібна максимальна зосередженість на поставлених завданнях, тісна взаємодія між районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, головами територіальних громад району та правоохоронними органами.  Він також  звернув особливу увагу на якісному здійсненні оповіщення призовників щодо прибуття їх до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

         Військовий комісар Сергій Морозов зазначив, що працівники  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розіслали повістки призовникам. Проте, наразі районний військовий комісар констатував низьку явку призовників. Як зазначив Сергій Михайлович, не всі розуміють важливість виконання конституційного обов’язку перед Батьківщиною.

            Призову на строкову військову службу (виклику на призовні комісії) підлягають громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку. План на весняний призов 2019 року по району – 19 осіб.

         Учасники наради обговорили усі проблемні питання та визначили шляхи їх вирішення.

         Голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко  звернувся до всіх присутніх із проханням мобілізувати всі сили, щоб  на достойному рівні провести весняну призовну кампанію.

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва