back

Урочистості з нагоди 8 березня

06 березня 2019

 

       Жінка – мати, берегиня, трудівниця, оспівана в піснях та віршах. Перед нею вклоняються, нею захоплюються, її кохають. Саме тому, напередодні 8 березня в міському  будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.         

      Представниць прекрасної статі привітав зі святом народний депутат України Анатолій Євлахов який побажав весняного настрою, сонячних і погожих днів, любові і краси та вручив грамоти Верховної Ради України та  ключі від квартир головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Корюківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Корюківської районної ради Світлані Лещенко, лікарю-акушеру-гінекологу комунального некомерційного підприємства «Корюківська центральна районна лікарня» Корюківської районної ради Анастасії Шенько та лікарю-анастезіологу комунального некомерційного підприємства «Корюківська центральна районна лікарня» Корюківської районної ради Ірині Руденко. Кошти на придбання квартир були виділені з міського та районного бюджетів, а також АТ «Слов’янські шпалери – КФТП».
        Також з  вітальними словами до присутніх  звернулись керівники району  та міста, висловили жінкам подяку й низький уклін за невтомну працю, душевне тепло, щире серце і любов.  побажали усьому жіноцтву міцного здоров’я, благополуччя, наснаги, завжди залишатись життєрадісними, чарівними та вручили Почесні грамоти райдержадміністрації, районної та міської ради, подарунки та  квіти з нагоди свята.

       Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

 

 


 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва