back

Проведено загальні збори громадян в Тютюнницькому старостинському окрузі

06 березня 2019

       Сьогодні   проведено загальні збори громадян за місцем проживання у  Тютюнницькому старостинському окрузі.

      У сході села взяли участь перший заступник голови  районної державної адміністрації Анжела Ющенко та  перший  заступник міського голови  Олександр Савченко.

      Жителі села заслухали звіт в.о старости Тютюнницького  старостинського округу  Леоніда  Кучеренка. В своєму виступі  він приділив увагу статистичним даним старостинського округу, акцентуючи увагу на демографічній ситуації населеного пункту,  виконанню Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території у 2018 році та основні завдання  старостату на 2019 рік.

      Перший заступник голова районної державної адміністрації Анжела Ющенко розповіла присутнім про реформи, що крокують Україною.  Проінформувала  про  показники соціально-економічного розвитку та   досягнення  району за три останні роки,  перспективи і плани розвитку на 2019 рік. Ознайомила присутніх з результатами виконання районних програм розвитку та кроками районної влади у напрямку підвищення соціальних стандартів на селі.

      Перший заступник  міського голови Олександр Савченко проінформував про досягнення ОТГ в 2018 році та основні завдання на 2019 рік. Учасники заходу обговорили основні питання життєдіяльності територіальної громади.  

     Учасники звіту активно обговорили проблемні питання, висловили власну думку. Звучали особисті звернення, на які керівництво селищної ради та старостату дали обґрунтовані відповіді та роз’яснення.

 
 
 
 
 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва