back

Відбулися збори громадян в с.Шишківка

06 березня 2019

      Важливі питання сьогодення села та ряд проблем, які турбують  жителів села Шишківки  зібрали 05 березня  2019 року  селян до клубуНа збори громадян  завітав і голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко.

     Присутні заслухали звіт сільського голови Валерія Смальохи про роботу сільської ради за 2018 рік. В своєму виступі голова села розповів про складну демографічну ситуацію в селі, про кількість худоби, яка утримується мешканцями та  заклади, що працюють на території  громади. Акцентував увагу на  показниках дохідної та видаткової частини місцевого бюджету, про соціально – економічний розвиток населеного пункту, питаннях благоустрою, проблемах населеного пункту та окреслив плани та напрямки роботи на 2019 рік.  Учасники заходу обговорили основні питання життєзабезпечення села. 

       Жителів села хвилювали питання по незадовільне надання послуг  пересувними  бригадами  ПАТ «Укрпошти»,  ремонту дороги, транспортного сполучення, проведення монетизації та нарахування субсидій, оформлення спадщини, На всі питання були надані вичерпні відповіді та окреслено шляхи їх вирішення. 

       Лікар ветеринарної медицини Лідія Нагорна розповіла  про ситуацію з вакцінацією свійських тварин. Звернула увагу присутніх на необхідності вакцінації домашніх тварин від ряду захворювань таких як: сказ, африканська чума свиней, ньюкасла з метою нелопущення захворювання тварин та недопущення розповсюдження інфекцій. 

    Про ситуацію щодо правопорушень на території сільської ради йшлося у виступі дільничного інспектора Олександра Мірошниченка. Він відповів на запитання та застеріг жителів від шахрайських дій приїжджих осіб, які часто користуються довірливістю сільських людей і виманюють у них гроші та цінні речі.

     Із заключним словом виступив голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, який підсумував все сказане вище та торкнувся теми  децентралізації,  освітньої, медичної та поштової реформ та інше. Наголосив, що від активної діяльності депутатів та громади  залежить поліпшення стану справ в селі та закликала жителів  спільними зусиллями вирішувати питання, що стосуються внутрішнього життя села.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва