back

Робочий візит голови райдержадміністрації до територіальних громад

16 січня 2019

       

       15 січня 2019 року відбувся робочий візит голови райдержадміністрації Олексія Мірошниченка до Рейментарівського  та Хотіївського старостинського округу, Савинківської територіальної громад, в ході якого відбулася  зустріч з трудовими колективами Рейментарівського лісництва ДП «Холминський лісгосп»  та  Савинківської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів, населенням громад.

Метою робочої поїздки було ознайомлення з проблемами громад населених пунктів даних територій.

          Олексій Володимирович ознайомив жителів з економічними показниками діяльності району в різних галузях за останні роки: промисловість, інвестиції, сільське господарство, заробітна плата, державна регіональна політика та реформа децентралізації, фінансування загальноосвітніх закладів. Розповів про  реформування медицини та  освітню реформу,  зокрема фінансування загальноосвітніх закладів.

Головою райдержадміністрації проведено особистий прийом громадян. На всі питання  Олексій Мірошниченко дав  пояснення та відповіді, а в межах своєї компетенції надав відповідні доручення .

         Обговорювалися проблеми та потреби територіальних громад. Для покращання надання медичних послуг населенню є потреба у холодильнику (для медпрепаратів) та забезпечення  медикаментами першої необхідності для ФАПів.

        Є проблема з транспортним сполученням, незадовільна робота ПАТ «Укртелекому», невиплата орендарями орендної плати за землю.

        Підсумовуючи візит, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко  зазначив, що саме виїзні приймальні керівництва до територіальних громад, відвідування колективів та зустрічі з жителями  дають можливість вивчити найпроблемніші питання та забезпечити оперативне їх вирішення.

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва