back

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

29 грудня 2018

Шановні жителі Корюківського району!

Щиро вітаю  Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

        Для кожного з нас рік, що минає, був непростим. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та їх реалізацій. Ми плідно трудилися разом – влада та громада – для того, щоб умови життя стали кращими, а населені пункти району – процвітаючими та затишними.

У новорічну та Різдвяну ніч ми всі поринаємо в добре знайому з дитинства казку та нові мрії. Тож, нехай чарівні зимові свята подарують Вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій.

І хай Новий рік стане для всіх нас роком добрих змін та миру, на який чекає кожна родина!

Сподіваюсь, що він буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя й впевненість у завтрашньому дні. Нехай незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі труднощі та негаразди.

Бажаю Вам, щоб Різдвяні свята були радісними, а рік новий – багатим на успіхи. Щедрою на здобутки нехай буде життєва дорога, а в родині завжди панують злагода, любов і достаток. Здоров’я, натхнення та Божого благословення Вам і Вашим рідним!

 

з повагою

Голова районної державної адміністрації                                                                  О.В.Мірошниченко

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва