back

Подарунки дітям до Дня Святого Миколая

18 грудня 2018

 

       Корюківська районна державна адміністрація на виконання районної    «Програми  подолання дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, «Діти Корюківщини» на 2017-2021 роки»,   та за ініціативи голови Корюківської районної державної адміністрації Мірошниченка О.В. до Дня Святого Миколая вручила   солодкі подарунки дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які проживають на території району.

       Станом на 19 грудня 2018 року в Корюківському районі під опікою, піклуванням, в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу виховується 101 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 72 дитини проживають на території Корюківської міської ради, 21 дитина на території Холминської селищної ради  та 8 дітей на території сіл  району, що не увійшли до об’єднаних територіальних громад.

       В переддень Свята служба у справах дітей Корюківської районної державної адміністрації вручила солодощі 8 дітям, які проживають на території сіл району, що не увійшли до складу ОТГ,  бажала дітям міцного здоров’я, радості, успіхів у навчанні та веселих зимових канікул.

      Також троє дітей соціально-незахищених категорій приймало участь у обласному святковому заході До Дня Святого Миколая, який відбувся 19 грудня 2018 року у обласному палаці дітей та юнацтва м. Чернігів.

      Крім того, придбано 35 подарунків для дітей, соціально-незахищених категорій , які будуть приймати участь у Святі новорічної ялинки, на загальну суму 3500,00 грн.

      Також для привітання 39 дітей, які проживають у сім’ях, де батьки ухиляються від виконання  батьківських обов’язків придбано новорічні подарунки на загальну суму 2000,00 грн., які будуть роздані дітям в переддень Нового року та Різдвяних свят.

                                                За повідомленням служби у справах дітей райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва