back

Відбулись заходи до Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЄС

14 грудня 2018

       

        Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля  сповнює наші серця тривогою та неспокоєм.

         Ми схиляємо  голови перед людьми, які стали в той далекий трагічний день між техногенною стихією та усім людством. Багатьох з них вже немає з нами. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.

          14 грудня 2018  року  в Корюківському історичному музеї  відбулась зустріч з учасниками ліквідації аварі аварії на ЧАЄС.

           Зі словами вдячності до учасників заходу звернулись голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, секретар міської ради Світлана Олійник, голова Корюківської  районної організації «Спілка Чорнобиль» Микола Скотар. У кожному виступі відчувався біль через те, що багатьох ліквідаторів уже немає серед живих, лунала вдячність кожному, хто захистив цілі покоління людей.

          За проявлений героїзм, мужність, самовідданість, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації на Чорнобильській АЕС Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської ради, медалями «За врятовані життя»  Корюківської організації «Спілка Чернобиль» було нагороджено  учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

           В рамках заходу  керівництво та   учасники ліквідації аварії на ЧАЄС поклали квіти до пам'ятного знаку Героям-чорнобильцям.

 

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва