back

Відбулися урочисті заходи до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтерів

06 грудня 2018

         05 грудня відмічають Міжнародний  день  волонтерів, 06 грудня   День Збройних Сил України .

Свята не випадково стоять поруч у календарі,  в житті ці два покликання тісно пов’язані. Без волонтерів ми б не мали  такої  могутньої армії, а без добре забезпечених збройних сил  ми б, мабуть, не змогли протистояти агресору. Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту неньки України.

Тож в  День Збройних сил України в  залі районного військового комісаріату відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь керівництво району та міста, військовослужбовці районного військового комісаріату, учасники антитерористичної операції на Сході країни.

Волонтерів району та представників Збройних Сил України привітав  військовий комісар Корюківського  райвійськкомату Сергій Морозов: "Становлення Української армії відбулося в умовах неоголошеної війни на сході України. У цей непростий для нашої держави час військо пройшло справжнє випробування і, набувши бойовий досвід та відновивши боєздатність, зміцніло."  Він побажав військовослужбовцям і волонтерам мирного неба, міцного здоров’я, затишку у кожній родині.

Зі словами вдячності та поваги до присутніх звернулись  заступник голови райдержадміністрації  Анжела Ющенко, перший заступник міського голови    Олександр Савченко та секретар міської ради  Світлана Олійник зазначивши, що у цей складний для країни час, волонтери були першим, хто відгукнувся та прийшов на допомогу українським військовим, а також подякували військовослужбовцям за вірність військовому обов'язку, за гідну та віддану службу українському народові.Побажали всім солдатам, офіцерам мужності, сил і здоров'я, добра у родинах,  миру і спокою на українській землі.

З нагоди Міжнародного дня волонтерів Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджено:

 - Кияшко Ольгу Петрівну – жительку с.Сядрине

– Соколовську Тетяну Олександрівну – жительку м.Корюківка

 За сумлінне високопрофесійне виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі, мужність, патріотизм, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності та з нагоди  відзначення Дня Збройних сил України нагороджено:      

Почесною грамотою райдержадміністрації нагороджено:

– Фурмана Василя Олексійовича – учасника антитерористичної операції, рядового

 

Почесною грамотою районної ради нагороджено:

– Пилипенка Юрі Олексійовича – учасника антитерористичної операції, старшину

– Гарбуза Валерія Анатолійовича – учасника антитерористичної операції, солдата

       

Почесною грамотою Корюківської міської ради нагороджено:

– Морозова Сергія Михайловича – військового комісара Корюківського районного військового комісаріату, підполковника;

 -Бандуру Сергія Вікторовича – водія відділення забезпечення Корюківського районного військового комісаріату,солдата.

 



 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва