back

Урочисті заходи до Дня місцевого самоврядування

06 грудня 2018

 

          Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування, йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

           7 грудня 1990 року Верховна Рада прийняла Закон України «Про місцеві ради народних депутатів та місцеве самоврядування». 


            Напередодні свята,  5 грудня в залі засідань районної ради відбулись  урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. Участь в урочистостях взяли   голова районної державної адміністрації  Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, районні депутати, сільські  голови та  секретарі сільських рад, працівники виконавчого апарату районної ради, ветерани органів місцевого самоврядування.

            Зі святом присутніх привітав голова районної ради Віктор Чернуха, зазначивши, що органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців селищної та сільських рад та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців та побажав усім міцного здоров’я, щастя, поваги та глибокої шани від людей, добра, наснаги та енергії, нових здобутків на ниві зміцнення державності. Слова глибокої шани та поваги Віктор Іванович висловив ветеранам органів місцевого самоврядування.

            З професійним  святом привітав  присутніх і голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, побажав всім присутнім миру та злагоди, процвітання та достатку, наснаги та енергії, нових здобутків на ниві зміцнення Української державності.

            Кращих представників місцевого самоврядування нагороджено почесними грамотами  Чернігівської обласної та районної ради, районної державної адміністрації, Чернігівської організації професійної спілки працівників  державних установ.

 

 


 

Загальний відділ,

організаційної діяльності

та контролю апарату райдержадміністрації

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва