back

Відкриття пілотного проекту "Шлюб за добу"

04 грудня 2018

 

          14 листопада 2018 року розпорядженням Кабінету Міністрів України м.Корюківку внесено до пеліку міст – учасників пілотного проекту Міністерства юстиції України «Шлюб за добу».

          3 грудня  2018 року відбулося урочисте відкриття  пілотного проекту «Шлюб за добу» у м.Корюківка. Корюківчани Клюй Денис та Петрова Валентина стали першою парою, що розписалися у місті за добу. Церемонія  відбулася  в туристично – готельному комплексі «Бреч» де привітати молодят зібрались рідні та близькі.  Вітали молоду сім’ю і представники влади: голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, міський голова Ратан Ахмедов а також представники Міністерства юстиції України та Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області.

         Послуга «Шлюб за добу» діє в Корюківській громаді з листопада 2018 року(https://bit.ly/2zzNAYg). Реалізація послуги відбувається на базі КП «Благоустрій», а захід організовується у співпраці з Корюківським районним відділом Державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Чернігівській області та ТГК «Бреч». Місцем проведення урочистостей визначено територію ТГК «Бреч».

За довідковою інформацією звертайтесь за тел.:

0997986800 – контактна особа КП «Благоустрій»

0503383434 – контактна особа ТГК «Бреч»

 


 

Джерело: сайт Корюкіської міської ради Шлюб за добу

вапр
ууц
цуе
еку
паврва