back

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

28 листопада 2018

       

         Сьогодні, 28 листопада 2018 року, під головуванням голови райдержадміністрації Олексія  Мірошниченка, відбулося засідання колегії районної державної адміністрації. У засіданні взяли участь голова районної ради Віктор Чернуха, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники районних служб. На порядок денний колегії було винесено питання про Проект програми економічного і соціально розвитку Корюківського району на 2019 рік.

          Доповідав по даному питанню заступник голови районної державної адміністрації Володимир Полубень, який окреслив основні проблемні питання, які є у районі та визначив шляхи їх виконання, які знайшли своє відображення у заходах Програми.

          Основною метою Програми економічного і соціального розвитку Корюківського району на 2019 рік визначено створення умов для забезпечення подальшого динамічного, збалансованого розвитку, зростання добробуту та підвищення якості життя населення району шляхом забезпечення соціальної та економічної єдності, активізації економічного розвитку всіх галузей господарського комплексу, збільшення інвестиційної та інноваційної складової, нарощування обсягів промислового та сільськогосподарського виробництва, подальшого розвитку малого та середнього бізнесу, що дасть змогу підвищити рівень конкурентоспроможності економіки Корюківського району.

         Пріоритетними напрямками розвитку залишаються проведення реформування медицини та освітньої галузі, розвиток промислового потенціалу, інфраструктури, широке залучення інвестицій в економіку Корюківщини.

    Завершив засідання та підвів підсумки колегії голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко. По розглянутому питанню колегією райдержадміністрації прийнято відповідні рішення. 


Загальний відділ,

організаційної діяльності

та контролю апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва