back

Забезпечення санаторно-курортними путівками осіб з інвалідністю

13 листопада 2018

 

Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» є відповідальним виконавцем бюджетної програми КПКВК 2507030 «Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів».

Забезпечення санаторно-курортними путівками осіб з інвалідністю здійснюється згідно з Порядком забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.06 №187 із змінами.

Починаючи з 2016 року закупівля та видача санаторно-курортних путівок для лікування, відповідно до медичних рекомендацій, особам з інвалідністю здійснюється структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних держадміністрацій та міських рад за місцем перебування осіб на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

З початку 2018 року органами соціального захисту населення Чернігівської області забезпечено путівками 156 осіб з інвалідністю на загальну суму 1 379 284,56 грн.

вапр
ууц
цуе
еку
паврва