back

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

09 листопада 2018

Незабутні враження, море вітань та подарунків – усе для працівників культури та майстрів народного мистецтва


              З 2013 року, щорічно 9 листопада відмічається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

8  листопада 2018 року перший заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко, міський голова Ратан Ахмедов, начальник відділу освіти, культури і туризму Корюківської райдержадміністрації Юлія Сита, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Ірина Наумчик, завідувач сектору культури та культурно-масової роботи міської ради Алла Кун, голови профспілок громади та району Алла Кириченко і Світлана Сотник, а також керівники клубних закладів, бібліотекарі, музейні працівники, викладачі початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, ветерани культурно-освітньої ниви, керівники та члени творчих колективів міста, району, майстри та аматори народного мистецтва взяли участь у заході приуроченому до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У вітальному слові до працівників культури перший заступник голови районної державної адміністрації Анжела Ющенко зазначила, що в цей день вшановуються всі, хто відроджує духовні скарби нашого краю, дбає про культурний розвиток держави, займається народним мистецтвом. На кожному заході, на кожному святі чи відзначенні визначної дати нас супроводжують працівники культури. Своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи і наші перспективи. Щиро зичу вам міцного здоров’я, щасливої долі та нових творчих успіхів. Хай вам завжди посміхається доля, ваше життя буде сповнене добром, любов’ю та благополуччям, а робота приносить лише радість і задоволення.

Найтепліші слова привітання і найщиріші слова вдячності на адресу працівників культури висловили міський голова Ратан Ахмедов, секретар міської ради Світлана Олійник, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Корюківської міської ради Ірина Наумчик, начальник відділу освіти, культури і туризму Корюківської райдержадміністрації Юлія Сита, завідувач сектору культури та культурно-масової роботи Алла Кун, голови профспілок громади та району Алла Кириченко, Світлана Сотник.

Після привітань, у знак глибокої поваги,  керівництво громади та району відмітили кращих працівників культури за їх творчі здобутки Почесними грамотами, цінними подарунками  та грамотами відділів, профспілок за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток галузі культури, високий професіоналізм, відданість обраній справі.

У подарунок для усіх творчих особистостей громади та району відбувся надзвичайний святковий концерт викладачів та учнів Корюківської школи мистецтв ім. О.С.Корнієвського. Всі присутні отримали незабутні враження!

вапр
ууц
цуе
еку
паврва