back

Корюківський район надав гуманітарну допомогу жителям Ічнянщини

12 жовтня 2018

         В ніч на 9 жовтня на території  6-го арсеналу Міноборони, що в районі населеного пункту м.Ічня, Чернігівської області, стався вибух та пожежа. Внаслідок цієї надзвичайної ситуації, з населених пунктів довкола Ічні евакуйовано  тисячі осіб. Люди, які змушені тимчасово виїхати в інше місце, потребують допомоги.

         Корюківська районна  державна адміністрація сформувала чіткий план дій з надання необхідної  гуманітарної допомоги жителям Ічнянщини.  Корюківщина долучилася до цієї благородної місії і взяла активну участь у формуванні гуманітарної допомоги постраждалим жителям Ічнянського району.

          Гуманітарна допомога у вигляді продуктового багажу (крупи, макаронні вироби, цукор, чай, кава, олія, тушонка, консерви, дитяче харчування, соуси, згущене молоко, печиво, цукерки, засоби особистої гігієни, дезінфікуючі засоби для рук) та валізи із теплим одягом  була сьогодні 12 жовтня 2018 року відправлена жителям Ічнянського району.

         Корюківська райдержадміністрація дякує всім колективам підприємств, установ, організацій, підприємцям та  всім небайдужим за розуміння та активність – за  те, що відгукнулись на прохання про допомогу. Це ще раз свідчить про те, що об’єднавшись ми одразу стаємо сильними і нездоланними.


вапр
ууц
цуе
еку
паврва