back

Обговорили питання організації та проведення чергового призову на строкову військову службу

09 жовтня 2018

 

         Вчора, 08 жовтня 2018 року в  районній державній адміністрації  відбулась співбесіда  з питань організації осіннього призову юнаків до лав Збройних Сил України. Провів  співбесіду  голова районної державної адміністрації  Олексій Мірошниченко.    

          На співбесіді були присутні   районний військовий комісар Сергій Морозов,   головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та з питань цивільного захисту, оборонної роботи  відділу управлінням персоналом,  юридичної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Людмила Примачок та  начальник сектору превенції Корюківського відділення поліції Менського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області Григорій Плющ.

          Про організацію та особливості проведення чергового осіннього призову на строкову військову службу, вимог чинного законодавства щодо військовозобов’язаних та призовників, про проблемні питання з виконання заходів та пропозиціями щодо їх вирішення  доповідав на співбесіді районний військовий комісар Сергій Морозов.   

          З 1 жовтня стартував черговий осінній призов громадян на строкову військову службу в Збройні Сили України.

         Нагадаємо, що призову на строкову військову службу (виклику на призовні комісії) підлягають громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку та не мають звільнення або відтермінування від армії. 

        Термін проведення призовної кампанії продовжено  з  жовтня до  грудня 2018 року включно.  Корюківський район повинен забезпечити 19  призовників на строкову  військову службу. Отже, керівникам  органів місцевого самоврядування, керівникам підприємств, установ та організації  необхідно прикласти максимум зусиль по забезпеченню явки призовників  у Корюківський  РВК на призовну комісію.         

        У підсумку обговорення даного питання голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко наголосив на тому, що потрібна максимальна зосередженість на поставлених завданнях, тісна взаємодія між військовим комісаріатом, головами місцевих рад та правоохоронними органами.

 

За повідомленням

 відділу управління персоналом,

 юридичної та мобілізаційної роботи

 апарату райдержадміністрації

                                                

вапр
ууц
цуе
еку
паврва