back

1 жовтня - Міжнародний день громадян похилого віку

01 жовтня 2018

 

         Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а Україна відзначає ще й День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства, це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

         Вихід на пенсію, досягнення загальнодержавного пенсійного віку – це не привід для обмеження себе у спілкуванні, у духовному та культурному розвитку.

         З цієї нагоди в територіальному центрі відбувся захід «Осінь у природі, осінь у душі», на який були запрошені ветерани праці, які зробили значний внесок у освіту, культуру та місцеві поетеси району. На заході були присутні: заступник голови Корюківської районної державної адміністрації Володимир Володимирович Полубень; керуюча справами виконавчого комітету Корюківської міської ради Зоя Юріївна Пономаренко, голова районної ветеранської організації Валентина Андріївна Погребна. Активні пенсіонери та ветерани читали власні вірші та вірші відомих авторів на осінню тематику, співали пісні, частували солодощі.

         У відділенні стаціонарного догляду також відбувся захід до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана з святковим обідом; підопічним вручили солодощі.

 

 

За повідомленням

територіального центру соціального обслуговування

Корюкіської райдержадміністрації

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва