back

Нарада з керівниками бюджетних установ

27 вересня 2018

26 вересня 2018 року голова районної державної адміністрації  Олексій  Мірошниченко провів нараду з керівниками бюджетних установ   з питань виконання розпорядження голови райдержадміністрації  щодо оптимізації працівників бюджетних установ району.

Як показав аналіз проведеної роботи, станом на початок четвертого кварталу 2018 року, ситуація щодо асигнувань та реальних видатків від Холминської об'єднаної громади, на утримання установ бюджетної сфери району, які надають послуги жителям  Холминської об'єднаної громади,  залишається критичною.

В зв'язку з цим, необхідно провести скорочення чисельності працівників підвідомчих установ та галузей бюджетної сфери. Крім того, існує необхідність перенаправлення залишків загальних асигнувань районного бюджету на утримання бюджетних установ, в першу чергу на виплату заробітної плати працівникам. Голова районної  державної адміністрації дав відповідні доручення заступникам голови райдержадміністрації та начальнику фінансового відділу щодо організаційного та методичного супроводу виконання поставлених завдань.

Загальний відділ, 
організаційної діяльності та контролю 
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва