back

У ДП "Корюківське лісове господарство" призначено нового директора

19 вересня 2018

18 вересня 2018 року відбулося представлення нового директора державного підприємства «Корюківське лісове господарство» Олега Петренка. В заході взяли участь начальник Чернігівського обласного управління лісового і мисливського господарства Олександр Демченко, голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко, Корюківський міський голова Ратан Ахмедов, та  колектив держпідприємства.

Начальник Чернігівського обласного управління лісового і мисливського господарства Олександр Демченко у своєму виступі ознайомив присутніх з наказом Державного агентства лісових ресурсів України про призначення Олега Петренка та висловив свої побажання новопризначеному керівнику. Зокрема, акцентував увагу на дотриманні законодавства, недопущення проявів корупції, забезпечення охорони лісів та ін.

Виступаючи перед присутніми, голова Корюківської райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та  міської ради Ратан Ахмедов  привітали Олега  Петренка  із призначенням та побажали плідної праці й розвитку лісового підприємства, адже  лісгосп дає роботу багатьом спеціалістам, є справним платником податків та бюджетоутворюючим підприємством.

 Новопризначений директор Олег Анатолійович висловив подяку керівництву Держлісагентства України за високу довіру та запевнив присутніх, що докладе всіх зусиль для високоефективної роботи Корюківського лісгоспу.

 
 
 

Загальний відділ, 
організаційної діяльності та контролю 
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва