back

Відбулась нарада по підготовці заходів до відзначення 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Корюківщини та Чернігівщини

18 вересня 2018

У районі продовжується підготовка до відзначення 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Корюківщини та Чернігівщини. Перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко провела 17 вересня нараду з керівниками та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, міської ради,  громадських організацій.

Розпочинаючи нараду, Анжела Анатоліївна акцентувала увагу її учасників в  змістовному наповненні заходів 19 вересня та  необхідності охоплення увагою кожного ветерана.

Під час обговорення було складено план заходів з нагоди відзначення 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів з Корюківщини та Чернігівщини. Серед них, зокрема, є організація привітання ветеранів війни, які безпосередньо приймали участь у бойових діях, яких на сьогоднішній день в районі  залишилось тільки 20 осіб. Розглянули учасники засідання й питання організації та проведення в районі  меморіальних заходів. Так, у ці дні, на територіях населених пунктів району  відбудуться мітинги-реквієми та покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам. В  закладах освіти і культури району буде проведено виховні, патріотичні  та інформаційні заходи.

Загальний відділ, 
організаційної діяльності та контролю 
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва