back

Урочистості до Дня рятівника

17 вересня 2018

17 вересня працівники аварійно-рятувальних служб відзначають професійне свято – День рятівника.

Рятувальники – це самовіддані та небайдужі чужому горю люди. Жителі Корюківщини  неодноразово були свідками їхньої професійної роботи під час ліквідації пожеж, наслідків природних лих чи аварій.

Сьогодні з нагоди Дня рятівника України відбулись урочистості в Корюківському районному відділі УДСНС України у Чернігівській області.

В урочистому зібранні взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Володимир Полубень, голова районної ради Віктор Чернуха та міський голова Ратан Ахмедов .

З вітальним словом до колег, ветеранів служби звернувся начальник Корюківського районного відділу УДСНС України у Чернігівській області Олександр Росохач, який зазначив що День рятівника це свято, яке об’єднує працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань. На наших плечах не тільки забезпечення техногенного і природного благополуччя, а й життя, здоров’я та долі багатьох людей. В умовах сьогодення ми з гідністю виконуємо доручену справу, щодня відстоюючи у різноманітних екстремальних ситуаціях людські життя та народне добро.

 “ Запобігти! Врятувати! Допомогти!” – ці слова є девізом нашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність нашої професії ”.

З  професійним святом привітав  працівників пожежної охорони району   заступник голови районної державної  Володимир Полубень, який зазначив: “ Ви сильні духом і завжди з честю забезпечуєте надійний захист життя громадян від стихії, цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність для боротьби з незваним лихом. Ви захищаєте життя людей і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги - ви рятувальники! Ми високо цінуємо ваш професіоналізм, хоробрість, готовність завжди прийти на допомогу, яку  ви неодноразово проявляли під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю. Бажаю вам і вашим родинам добра, здоров’я, щастя та благополуччя! Нехай віра у власні сили і Боже благословення бережуть вас в неспокійні години роботи”.

Голова міської ради Ратан Ахмедов подякував рятувальникам за ту роботу, яку вони виконують щодня. Адже кожного дня виникають такі ситуації, коли надія людей залишається виключно на рятувальників. «І ви, за велінням совісті та за покликом виконанням службового обов’язку йдете рятувати, не зважаючи ні на що. Ваша праця неоціненна. І довіра до вас є величезна. Тому ще раз вам дякую за вашу роботу". 

До привітальних слів долучився голова районної ради Віктор Чернуха, який висловив щиру вдячність усім рятівникам  району за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку. Побажав усім міцного здоров’я, миру, злагоди, життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. 

Рятувальників, які професійно виконували завдання, проявили  відвагу у виконанні службових обов’язків, нагородили почесними грамотами районної державної адміністрації, районної та міської ради.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

                                                                                За повідомленням

                                                                                    загального  відділу,

                                                                                             організаційної діяльності

                                                                                      та контролю апарату

                                                                                        райдержадміністрацїі

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва