back

10 вересня 2018

Відбулися спортивні заходи до Дня фізичної культури і спорту

Щорічно, у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.З нагоди свята  08 вересня на стадіоні «Паперовик» ПАТ «Слов'янські шпалери - КФТП» відбулися районні змагання  «Вересневі веселі старти», присвячені Дню фізичної культури і спорту. У змаганнях взяли участь учні закладів загальної середньої освіти району. На заході були присутні: заступник голови Корюківської РДА Володимир Полубень; начальник відділу освіти, культури і туризму РДА Юлія Сита; головний спеціаліст з питань сім'ї, молоді, спорту служби у справах дітей РДА Наталія Барабаш; голова громадської організації «Корюківська сотня» Юрій Карасьов.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, який привітав усіх спортсменів, любителів фізичної культури і здорового способу життя зі святом, зазначивши, що спорт гартує і тренує не тільки тіло, а й характер людини. Він побажав міцного здоров’я, олімпійського духу та всіляких гараздів учасникам заходу. Також висловив сподівання, що цей маленький спортивний захід стане для дітей черговим кроком до значних спортивних здобутків на професійному рівні.

 

В рамках проведення спортивного свята відбулися показові виступи з Таеквон-До вихованців Корюківського спортивного клубу «Вулкан», перед початком яких, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень вручив  Почесну грамоту Корюківської районної державної адміністрації Бондаренко Віталію Федоровичу – тренеру Корюківського спортивного клубу таекван-до «Вулкан» за вагомий особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху в районі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

 

Після виступів таеквандистів розпочалися «Вересневі веселі старти». За результатами змагань І місце посіла команда Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце - команда Білошицькослобідської ЗОШ І-ІІ ст., ІІІ місце – команда Охрамієвицької ЗОШ І-ІІ ст.  

  

Всі учасники були нагороджені призами, а переможці, крім призів, отримали ще й грамоти.


 

 

За повідомленням
служби у справах дітей
райдержадміністрації

 

 

вапр
ууц
цуе
еку
паврва