back

31 серпня 2018

Відбулась районна серпнева конференція педагогічних працівників


28 серпня 2018 року у приміщенні районної державної адміністрації відбулась районна серпнева конференція педагогічних працівників. Традиційно освітяни району зібрались перед початком нового навчального року для підведення підсумків та окреслення перспектив педагогічної діяльності у наступному - 2018-2019 навчальному році. Адже цей рік стане особливим у освітянській галузі – розпочинається впровадження освітньої реформи по створенню нової української школи, яка триватиме 12 років.

У роботі конференції взяли участь – почесна гостя, виконувач обов’язків голови Чернігівської облдержадміністрації Юлія Свириденко, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко, голова районної ради Віктор Чернуха, перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко, заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Володимир Полубень.

Юлія Свириденко, привітала освітян району та побажала творчого зростання, плідної співпраці і партнерства з учнями та їх батьками.

У доповіді начальник відділу освіти, культури і туризму Юлія Сита приділила значну увагу освітній реформі у закладах загальної середньої освіти району, а саме облаштуванню нового освітнього простору для майбутніх першокласників. На забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» було виділено з з державного бюджету субвенцію в сумі 119668 тис. грн., співфінансування з районного бюджету, кошти в сумі 12 тис.грн., субвенцію за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, який утворився на початок бюджетного періоду кошти в сумі 41548 тис. грн., залишок освітньої субвенції, що склався станом на 01.01.2018 р. виділено кошти в сумі 191 тис.грн., за які вже придбано для семи перших класів району ламінатори, принтери, ноутбуки, дошки коркові та фліп-чарти, стінки, у вересні першокласники отримають парти.

Приємною частиною конференції стало нагородження педагогічних працівників: Почесною грамотою Корюківської районної ради нагороджено Ситу Юлію Михайлівну - начальника відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації.

Почесною грамотою Корюківської районної державної адміністрації нагороджено Мірошниченко Ганну Григорівну – заступника директора з навчально-виховної роботи Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;

Грамотою відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації нагороджені: Дорошко Віктор Олександрович, учитель фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Кравченко Олена Володимирівна, вчитель зарубіжної літератури Охрамієвицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

До лав педагогічної спільноти району приєдналась молодий спеціаліст, випускниця Чернігівського державного університету імені Т.Г. Шевченка, учитель початкових класів Перелюбської ЗОШ І-ІІІ ступенів - Смальоха Лідія Сергіївна.

За підсумками огляду-конкурсу на кращу організацію оздоровлення та відпочинку було нагороджено пришкільний табір Рибинської ЗОШ І-ІІ ступенів «Бджілка».

Почесною грамотою районної організації профспілки працівників освіти і науки України нагороджено директора Охрамієвицької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Пилипець Любов Олександрівну та голову первинної організації профспілок Рибинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Єрмоленка Олександра Анатолійовича.

Також Юлія Сита, начальник відділу освіти, культури і туризму представила новопризначеного директора Савинківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вовк Тамару Миколаївну.

Підвели підсумки серпневої конференції перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко та заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Володимир Полубень.















За повідомленням
відділу освіти, культури
і туризму райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва