back

03 вересня 2018

Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації


31 серпня під головуванням очільника районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли члени колегії, голова районної ради, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, сільські, селищні голови, керівники окремих підприємств, установ, організацій району.

На порядку денному засідання колегії розглянуто питання:

Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Корюківського району за І півріччя 2018 року.

Про хід виконання районної цільової програми з національно – патріотичного виховання в районі.

Про роботу відділу освіти, культури і туризму райдержадміністрації, закладів культури з охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту за 2017- 2018 навчальний рік та основні завдання на 2018-2019 навчальні роки.

Заслухавши та обговоривши всі питання порядку денного, Колегія прийняла відповідні рішення.

Підсумовуючи розгляд питань, голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко підкреслив, що владними структурами, спільно з господарюючими суб’єктами проведена значна робота по виконанню програмних показників, розвитку території району, збереженню економічної та суспільної стабільності. Разом з тим є ряд питань на які необхідно звернути увагу в подальшому.

Зокрема, розпорядникам бюджетних коштів необхідно підвищити рівень закупівель товарів, робіт та послуг через систему електронних торгів Прозорро.

Є необхідність у прискоренні освоєння коштів районного бюджету, виділених на проведення ремонтних робіт лікарні (пологового та паталого – анатомічного відділень), підготовці проекту реконструкції приміщення головного корпусу центральної районної лікарні для фінансування за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2019 році.

Нелегкі, часто не популярні, завдання стоять перед органами влади по впровадженню реформ в медичній галузі, в системі пенсійного, поштового обслуговування населення та ін.. І лише спільні зусилля органів виконавчої влади, керівництва територіальних громад, підприємств, установ та організацій будуть сприяти розвитку держави та підвищення рівня життя громадян.












Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва