back

27 серпня 2018

Святкування 27-ї річниці незалежності України


24 серпня 2018 року до 27-ї річниці незалежності України в м.Корюківка проведено святкові заходи за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій.

В парку за райдержадміністрацією у «Гостинному дворі», зранку 24 серпня сільськогосподарські підприємства торгували сільськогосподарською продукцією (зерно, картопля, солома). Працювали заклади торгівлі, громадського харчування, гостинні ятки (шашлики, вареники, деруни, млинці, ковбасні вироби та інші страви української національної кухні).

У виставці під назвою «Душа мого народу - рушники, барвінками і мальвами зігріта…» були представлені курені сільських територіальних громад, підприємств та організацій міста, районної державної адміністрації, які були прикрашені вишитими рушниками та сорочками, виробами виготовлених своїми ру.

Майстрині та господині пригощали смачними млинцями, стравами української кухні та іншими смаколиками.

Жителі та гості Корюківщини, делегація з братньої Білорусі зібрались в центрі міста, щоб разом відзначити День незалежності України.

Розпочалось концертно – розважальна програма «Ти у серці моїм, Україно!» з привітань зі святом голови районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка, заступника міського голови Олександра Бикова, Холминського селищного голови Олександра Шевчика та гостей з Республіки Білорусь. Кращих працівників підприємств району за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня незалежності України нагороджено Почесними грамотами обласної, районної державної адміністрації, районної ради, міської ради.

Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації з 15 серпня по 15 вересня в районі триває Місячник підтримки підприємництва.

За вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва району, з нагоди Дня незалежності України та Дня підприємця Почесними грамотами Корюківської районної державної адміністрації, міської ради, Холминської селищної ради були нагороджені представники підприємництв:

- в номінації «Кращій суб’єкт соціально – відповідального бізнесу» підприємство РКСЛП «Корюківкаліс»;

- в номінації «Кращий молодий підприємець віком до 30-ти років» фермерське господарство Чепа;

- в номінації «Сільське, лісове та рибне господарство»

Державне підприємство «Холминське лісове господарство»

- в номінації «Оптова та роздрібна торгівля»

Фізична особа- підприємець Купрієнко Леонід Миколайович

Фізична особа- підприємець Луговець Наїна Сергіївна

Вісім 14-літніх громадян України отримали паспорт громадянина України нового зразка у вигляді пластикової ІD-картки.

В концертно – розважальній програмі брали участь художні колективи району, сільські територіальні громади.

Свято тривало цілий день. Для дітей на площі Героїв України були розваги: атракціони, ігротека, солодка вата, морозиво, майстер – класи, «Аква – грим». Для дорослих: атракціон на повітряній кулі «Корюківка з висоти пташиного польоту», байкерський мотопробіг. Святкування завершилось молодіжною дискотекою з фаєр – шоу.



































Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва