back

15 серпня 2018

Голова райдержадміністрації провів співбесіду з військовими


14 серпня 2018 року голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко провів співбесіду з в.о. військового комісара Сергієм Морозовим, заступником військового комісара Олегом Лящуком та головним спеціалістом з питань мобілізаційної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та з питань цивільного захисту, оборонної роботи відділу управлінням персоналом, юридичної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Людмилою Примачок на якій обговорили організаційні питання осіннього призову 2018 року громадян України на строкову військову службу в Збройні сили України, який згідно з Указом Президента України, розпочнеться у жовтні 2018 року.

«Проводиться детальний аналіз облікових даних про кількісний і якісний склад призовників, які проживають у районі, організовано проведення всебічного та поглибленого вивчення призовників, які підлягають черговому призову», – зазначив Сергій Морозов.

Олексій Мірошниченко акцентував увагу на питаннях організації оповіщення призовників. В цьому напрямку необхідно активніше працювати для виконання поставлених перед районом завдань, а також проводити роз’яснювальну роботу із батьками та призовниками.

Окрім того, було обговорено питання залучення громадян до військової служби за контрактом, а також підведено підсумки проведення в червні цього року експериментальних навчальних зборів з оперативним резервом № 2 119-ї окремої бригади територіальної оборони.

За результатами наради було прийнято відповідні рішення, надано відповідні доручення голови райдержадміністрації.




За повідомленням відділу,
управлінням персоналом, юридичної та мобілізаційної
роботи апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва