back

26 липня 2018

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС



Сьогодні, 26 липня, під головуванням Олексія Мірошниченка, голови районної державної адміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Участь у засіданні комісії взяли члени комісії, а також запрошені керівники установ та організацій району. В ході засідання розглянуто та обговорено ряд питань:

1. Про стан функціонування та боєготовності підрозділів МПО на території Корюківського району.

2. Про попередження пожеж в місцях збирання, переробки та зберігання врожаю в сільгосппідприємствах району.

3. Про результати проведення позапланової перевірки щодо стану пожежної та техногенної безпеки в Корюківській центральній районній лікарні.

4. Про стан вододжерел та протипожежного водопостачання на території району .

5. Про реагування на випадки розливу ртуті та виявлення інших небезпечних хімічних речовин на території району.

6. Про результати проведення позапланової перевірки навчальних закладів Корюківського району,сезонного позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Зелений гай», міського будинку Корюківської міської ради.

7. Про впровадження автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виявлення на об’єктах підвищеної небезпеки АЗС ТОВ «Астра», АЗС з АГЗП ТОВ «Астра», АЗС з АГЗП ТОВ «Пульс 24».

8. Про проведення комісійного обстеження аварійних будівель та споруд Корюківського району.

Доповідав з вищезазначених питань Росохач Олександр Віталійович - начальник Корюківського РС У ДНС України у Чернігівській області.

Після проведеного обговорення доповідей комісія прийняла відповідні рішення, які будуть скеровані відповідальним до виконання. Всі рішення внесено до протоколу та взято на контроль.








За повідомленням відділу управлінням персоналом,
юридичної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва