back

24 липня 2018

Відбулося засідання колегії районної державної адміністрації


Сьогодні, 24 липня, під головуванням очільника районної державної адміністрації Олексія Мірошниченка відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

У роботі колегії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анжела Ющенко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Полубень, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Безнісько, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації.

На порядку денному засідання колегії розглянуто питання:

Про підсумки виконання бюджету Корюківського району за І півріччя 2018 року.

Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, власними рішеннями, реагування на звернення та запити депутатів усіх рівнів, роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2018 року

Розглядаючи питання, голова районної державної адміністрації Олексій Мірошниченко та члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи.

Підсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити взаємодію між Холминською ОТГ та районною державною адміністрацією, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів. З розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.




Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва