back

05 липня 2018

Урочисті збори з нагоди Міжнародного дня кооперації.


4 липня, в актовому залі райспоживспілки відбулися урочисті збори з нагоди Міжнародного дня кооперації.

Розпочинаючи захід, зі щирими словами привітань до учасників урочистого заходу звернувся голова правління районного споживчого товариства Олександр Олещенко.

Олександр Григорович розповів про сьогодення споживчої кооперації району та подякував працівникам за проведену велику роботу з обслуговування населення, зміцнення та розвитку матеріально-технічної бази споживчої кооперації, а також побажав благополуччя, фінансової стабільності й упевненості в завтрашньому дні.

Із професійним святом працівників та ветеранів споживчої кооперації привітали голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та голова районної районної ради Віктор Чернуха.

Керівники району висловили слова щирої подяки усім кооператорам за розуміння, активну громадську позицію, плідну працю та вагомі трудові здобутки, та побажали винуватцям свята втілення в життя найсміливіших планів, задумів та сподівань, сімейного затишку, щастя, благополуччя та доброго здоров’я.

Також у цей день лунали щирі слова подяки на адресу людей, які віддали кооперації району багато років праці, свій досвід та велику життєву енергію, які розпочинали та пройшли свій трудовий шлях в кооперації, а зараз на заслуженому відпочинку. Теплих слів подяки були удостоєнні й ветерани галузі, які ще й досі плідно працюють.

За сумлінну працю, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток кооперативних відносин та з нагоди Міжнародного дня кооперації кращі працівники отримали Почесні грамоти від райдержадміністрації, районної ради та від споживчої кооперації області та району.



Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва