back

06 липня 2018

Відбулось розширене засідання президії районної організації ветеранів

4 липня відбулось розширене засідання президії районної організації ветеранів, в якому приймали участь заступник голови районної державної адміністрації Володимир Полубень, депутат районної ради, голова комітету по роботі з ветеранами та дітьми війни Микола Скотар, голови первинних ветеранських організацій Людмила Лашко, Ганна Фесько, Олександра Попель, Наталія Мелащенко, Марія Лисенко.

Присутні заслухали звіт голови комісії районної організації ветеранів по героїко-патріотичному вихованню молоді Леоніда Лапи. Після жвавого обговорення, прийняли відповідну постанову та подякували голові і його заступнику Людмилі Бабич за роботу, яку вони проводять з дітьми та молоддю Корюківщини, знайомлячи їх з героїчним минулим наших земляків та історією нашого краю.

Відповідно до порядку денного засідання ветерани розглянули питання «Про підготовку та відзначення 75-ти річчя визволення Корюківщини та Чернігівщини від фашистських загарбників». Після наданих пропозицій затвердили попередній план підготовки та проведення цього заходу. Також члени президії і присутні вирішили звернутися із пропозицією до редакції газети «Маяк» публікувати матеріали про фронтовиків, працівників тилу, вдів, які гідно виховали дітей фронтовиків, героїв трудового фронту, які після війни самовіддано відбудовували міста і села, фабрики і заводи, відроджували сільське господарство, навчали дітей, внесли свій особистий внесок у відбудову нашого району, області, держави.

Також члени Президії обговорили майбутню поїзду до селища Сосниця, де планується зустріч з активом ветеранської організації Сосницького району та м. Конотопа.

Ветерани, щиро дякували заступнику голови Володимиру Володимировичу за участь в засіданні, надані роз’яснення по проблемним питанням та пропозиції, щодо подальшого спільного їх вирішення.






За повідомленням
районної організації
ветеранів України

вапр
ууц
цуе
еку
паврва