back

05 липня 2018

Привітання з нагоди професійного свята


Учора, 4 липня, з нагоди Дня Національної поліції України голова райдержадміністрації Олексій Мірошниченко та перший заступник міського голови Олександр Савченко по місцю служби привітали з професійним святом колектив Корюківського відділення поліції Менського відділу поліції ГУНП України в Чернігівській області.

З вітальним словом звернувся голова райдержадміністрації, що служба працівників поліції ніколи не буде легкою, адже вона вимагає від кожного зібраності, вміння знаходити рішення в найскладніших ситуаціях, відваги й самопожертви. А також висловив працівникам відділу вдячність за самовіддану працю, за службу, та побажав мужності, витримки, наснаги, професійних успіхів, міцного здоров’я, родинного затишку та благополуччя, довіри та поваги від жителів Корюківщини. Перший заступник міського голови побажав працівникам поліції міцного здоров’я, сімейного благополуччя та добробуту, успіхів, сили й терпіння, витримки й наснаги у нелегкій щоденній праці.

Кращим представникам правоохоронних органів за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України вручили Почесні грамоти райдержадміністрації. районної та міської ради.







Загальний відділ,
організаційної діяльності та контролю
апарату райдержадміністрації

вапр
ууц
цуе
еку
паврва